Auto raakt in de slip en belandt op de vangrail bij Reeuwijk

Reeuwijk – Op dinsdagavond raakte een auto in de slip, hield de bocht niet en belandde in de berm en op de vangrail. Dit gebeurde op de Goudsestraatweg in Reeuwijk.

Er raakte niemand gewond bij het ongeval. De auto moest geborgen worden en mede daardoor was de weg tijdelijk (gedeeltelijk) gestremd. Waarschijnlijk is de bestuurder de macht over het stuur kwijtgeraakt door de gladde weg.

Foto’s: Rens den Oude

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten