Flinke schade bij kleine brand in voertuig aan de Brinkhorst in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn – Even voor zeven uur vanochtend werd de brandweer opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Brinkhorst in Alphen aan den Rijn.

Ter plaatse was door onbekende oorzaak een kleine brand ontstaan in een voertuig, De schade is flink door de brand. De Brinkhorst is tijdelijk afgesloten geweest.

Foto’s: Josh Walet

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten