Veel wateroverlast in Voorschoten na hevige regenval

Voorschoten – Op dinsdag trok er een hevige bui over Voorschoten. Hierop kreeg de brandweer meerdere meldingen van wateroverlast.

Meldingen kwamen binnen op de Donklaan, Wijngaardenlaan, Herman Gortersingel, Baron Schimmelpenninck van der Oyelaan en de Middelgeestlaan. De brandweer heeft op sommige plekken het water weggepompt. Ook in de omgeving van Katwijk kwamen meerdere meldingen van een wateroverlast binnen.

Onderstaande foto’s zijn van de Middelgeestlaan

Foto’s: Wouter Hoeben

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten