Flinke schade aan dak door blikseminslag

Voorhout – Aan de Schorrekruidweg in Voorhout is een woning fors beschadigd door blikseminslag.

Rond acht uur vanavond werd de brandweer opgeroepen voor een woningbrand waarna men al snel opschaalde naar middelbrand. De schade aan het dak is fors en men hooft ook een gedeelte moeten slopen om beter bij de brand te kunnen komen. Salvage komt ter plaatse zal de verdere afhandeling doen van de schade. Er raakte niemand gewond.

Foto’s: Jelle Corstens

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten