Vrouw beroofd tijdens uitlaten van de hond en raakt gewond

Alphen aan den Rijn – Een vrouw is vrijdagochtend gewond geraakt nadat zij werd beroofd in de Frans Halsstraat in Alphen aan den Rijn.

Rond 10.30 werd de vrouw beroofd terwijl zij haar hond aan het uitlaten was. Een nog onbekende man trok haar ketting af waardoor zij op de grond viel en gewond raakte, de dader ging er toen vandoor richting de Rembrandtlaan.

De dader was een blanke 22-jarige man, en hij droeg een zwarte trui en beige broek.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten