Bestuurder vlucht na te water raken met auto in Bergambacht

Bergambacht – Nabij de kruising van de Opweg in Schoonhoven met de Bovenberg in Bergambacht is op de vroege zaterdagochtend een auto in de sloot beland. Vermoedelijk is het voertuig uit de bocht gevlogen.

Er werd niemand bij het voertuig aangetroffen. Duikers hebben een zoekslag gemaakt, maar konden niemand in het water vinden. Nadat de auto uit de sloot was getakeld, werd ook onder het voertuig niemand meer aangetroffen. Hierop konden de hulpdiensten terug naar hun posten. De politie zal de zaak verder onderzoeken. De bewoners van de naastgelegen woning verklaarden een uur voor de melding een “doffe” klap gehoord te hebben, wat er op duidt dat de auto daar al even zou hebben gelegen.

Foto’s: Jasper van Reenen

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten