Gewonden bij ongeval op de N207 bij Gouda

Gouda – Op de N207 nabij de Julianasluizen heeft zaterdagmiddag een ongeval plaatsgevonden. Hierbij raakte twee personen gewond.

Rond 16.30 uur botste een taxibusje achterop een motorfiets met twee opzittende. Beide personen kwamen ten val en raakte gewond. Twee ambulances kwamen ter plaatse om de slachtoffers te behandelen en naar het ziekenhuis te vervoeren.

De weg is deels afgesloten geweest. De motorfiets is door een berger opgehaald.

Foto’s ingezonden

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten