Brandweerinzet bij zinkende jetski Julianasluis Gouda

Gouda – Zaterdag aan het einde van de middag werd de bandweer opgeroepen voor een watersporter in problemen nabij de Julianasluizen in Gouda.

Ter plaatse was een jetsi aan het zinken en heeft de brandweer met behulp van een duiker en het hulpverleningsvoertuig de jetski op de kant geholpen. Waarom de jetski begon te zinken is onbekend.

Foto’s: Rens den Oude

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten