Flinke schuurband in Hazerswoude Dorp

Hazerswoude Dorp – Aan de Roemer is zondagavond een felle brand uitgebroken in een schuur achter een woning. De brandweer schaalde op naar “Middelbrand”.

Even na 21.30 uur brak er brand uit in de schuur. Brandweereenheden uit Boskoop, Hazerswoude-Dorp en Alphen aan den Rijn kwamen met spoed ter plaatse om de brand te bestrijden. De brand ging gepaard met veel rook. De brandweer heeft sloopwerkzaamheden moeten verrichten om de brand volledig onder controle te krijgen.

Tijdens de brandbestrijding vloog er een drone over het incident. De politie is op zoek naar de eigenaar hiervan.
Rond 22.15 uur was de brand onder controle.

Foto’s Rens den Oude, Josh Walet en Wouter Hoeben

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten