Scooter in sloot gedumpt tijdens achtervolging, één arrestatie

Alphen aan den Rijn – Maandagavond heeft er in Alphen aan den Rijn een wilde achtervolging plaatsgevonden met een scooter. De politie wist één persoon aan te houden.

De politie wilde een scooterrijder een stopteken geven toen de scooter, met twee opzittenden, er in hoog tempo vandoor ging. Bij de achterzijde van het ziekenhuis, aan de zijde van de Oudshoornseweg werd de scooter in de sloot gegooid en gingen de twee personen er te voet vandoor.

Bij de parkeerplaats van het nabij gelegen verpleeghuis Oudshoorn kon de politie één verdachte aanhouden, hij is met spoed overgebracht naar het politie bureau. De andere verdachte is niet meer aangetroffen door de politie.

Agenten hebben de scooter uit de sloot getrokken en meegenomen naar het politiebureau. Waarom de scooter een stopteken kreeg en waarom de verdachten op de vlucht sloegen is niet bekend.

Dit item is tot stand gekomen na tips via onze WhatsApp tiplijn, heeft u ook een tip? Laat het ons weten via 0626923930!

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten