Chalet op vakantiepark uitgebrand bij uitslaande middelbrand in Noordwijk

NOORDWIJK – In de nacht van maandag op dinsdag is er een chalet volledig uitgebrand op een vakantiepark aan de Kapelleboslaan in Noordwijk. De brandweer schaalde hierbij op naar middelbrand.

De brand was al uitslaand bij aankomst van de hulpdiensten en bleek al snel dat de woning niet meer te redden was. Na ruim een half uur kon wel het sein brandmeester worden gegeven. Enige tijd was men bang voor het lot van de bewoner, maar uiteindelijk bleek dat hij niet in de woning was bij het uitbreken van de brand. De oorzaak is nog onbekend.

Foto’s: Menno Plug

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten