Twee gewonden bij grote woningbrand in Nieuwerkerk a/d IJssel

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL – Op dinsdagochtend is er brand uitgebroken in een woning aan de Schijfmos in Nieuwerkerk. Een grote zwarte rookwolk was al snel boven de plaats waarneembaar en er werd dan ook al snel opgeschaald naar middelbrand. Niet veel later werd er het sein grote brand gegeven.

Het hoekhuis brandde op de begane grond volledig uit en ook de bovengelegen verdiepingen liepen grote schade op. Daarnaast raakten er twee bewoners gewond en zij zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Eén van hen zou ook het dak op zijn gevlucht.

Door de grote rookwolk trok er veel publiek naar het brandende huis, waardoor er voor de hulpdiensten een onveilige werksituatie gecreëerd kan worden. De politie zette dan ook een groot gedeelte af. De oorzaak is nog niet bekend. Salvage is ter plaatse gekomen.

Foto’s: Thomas van Kekem

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten