MMT ingezet bij medisch incident met kind in Noordwijk

Noordwijk aan Zee – Op het Vuurtorenplein zijn de hulpdiensten donderdagmiddag ingezet bij een medische noodsituatie, ook het MMT kwam per traumahelikopter ter plaatse.

Het incident vond plaats aan het begin van de middag. Vanwege de ernst kwam naast de ambulancedienst ook het MMT ter plaatse. In eerste instantie werd de traumahelikopter uit Groningen opgeroepen met de lifeliner 4 maar omdat even later de lifeliner 2 (Rotterdam) weer beschikbaar was nam die het over.

Het slachtoffer is met spoedtransport naar het ziekenhuis vervoerd. Wat er zich precies heeft afgespeeld is niet bekend.

Foto’s Menno Plug

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten