Politie lost schoten bij aanhouding van overvallers Leiden

Leiden – Donderdagavond zijn twee personen aangehouden op de Lorentzkade in Leiden, de politie moest hierbij meerdere schoten lossen. De mannen werden verdacht van een overval in Amsterdam-West.

De politie achtervolgde het duo vanuit Amsterdam, via Schiphol naar de binnenstad van Leiden, tientallen politieauto’s reden achter de overvallers aan. Bij de Lorentzkade stopte de auto en ging één van de verdachte er te voet vandoor. Op social media zijn beelden te zien dat de politie al schietend achter de verdachte aan gaat waarna hij zich overgeeft en word aangehouden.

In de vluchtauto werd zo’n 40.000 euro gevonden, drugs en een doorgeladen pistool.

Foto’s Jelle Corstens

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten