Kledingwinkel vol ‘rook’ op het Gouweplein in Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op zaterdagavond kwam er een melding bij de brandweer binnen dat er brand zou zijn in de Greenfield aan de Promenade in Waddinxveen. Er werd rook waargenomen.

Al snel bleek er van brand geen sprake: de mistgenerator was afgegaan. Het bleek dus loos alarm. Nadat de eigenaar was aangekomen en de deur had geopend, kon de brandweer het pand ventileren. In juli vorig jaar gebeurde dit ook al bij deze zelfde winkel. Het incident trok veel bekijks.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten