Duiker gereanimeerd na in problemen te zijn gekomen in de Zevenhuizerplas

ZUIDPLAS/ROTTERDAM – Op zondagmiddag kregen de hulpdiensten de melding dat er iemand in de Zevenhuizerplas in de problemen was gekomen. Dit bleek om een duiker te gaan nabij het “Hondenstrandje” aan het Adriaan Huysmanpad.

Vele hulpdiensten, waaronder het MMT met de lifeliner, kwamen ter plaatse. De duiker was vrij snel uit het water en werd vervolgens gereanimeerd. Vervolgens is het slachtoffer in kritieke toestand en onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis vervoerd.

Ook was er een tweede slachtoffer welke naar het ziekenhuis is vervoerd, maar hier is verder geen informatie over bekend. Ook over de oorzaak van het ongeval is tot op heden niks bekendgemaakt. Langs de oever was het erg druk en het incident trok dan ook veel bekijks.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten