Gestolen auto aangetroffen in het Aarkanaal

Alphen aan den Rijn – Maandag op dinsdagnacht werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een voertuig te water langs de Westkanaalweg tussen Alphen en Ter Aar. Ter plekke werd op de bodem van het Aarkanaal een voertuig aangetroffen.

Twee duikteams, ambulances, een traumahelikopter en diverse politie-eenheden kwamen dinsdagnacht met spoed ter plaatse op de Westkanaalweg. Ter plaatse waren bandensporen te zien die het water in gingen. De duikteams gingen direct te water en begonnen met een zoekactie. Al snel werd een auto gelokaliseerd maar in het voertuig zat niemand, ook rondom het voertuig werd niemand aangetroffen. Nadat het kenteken gecheckt kon worden bleek het te gaan om een gestolen voertuig. Omdat er twee duikteams waren ingezet bij het incident werd het sein ‘Middel duikalarm’ gegeven.

En bergingsbedrijf heeft samen met de brandweerduikers de auto geborgen. De politie doet verder onderzoek.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten