Zoeterwoude – Op de Broekweg in Zoeterwoude is woensdagochtend een fietser zwaargewond geraakt na een botsing met een auto.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Noordpolder. Door nog onbekende oorzaak werd de fietser geschept door de auto en vloog volgens omstanders door de lucht. Vanwege de verwondingen kwam ook het MMT ter plaatse.

Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, de politie doet onderzoek.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten