Leiden – Woensdag heeft er in de ochtend en middag een groot onderzoek plaatsgevonden in een bedrijfspand aan de Rooseveltstraat in Leiden. De omgeving was afgezet met grote schermen.

Een woordvoerder van de politie Den Haag kon alleen maar melden dat het een onderzoek betreft na aanleiding van een (mogelijke) inbraak.

Volgens bronnen heeft deze zaak te maken met de overval en de daaropvolgende achtervolging met waarschuwingsschoten van afgelopen donderdag, nabij de Lorentzkade in Leiden. Een woordvoerder van de politie Amsterdam, die ook het onderzoek leidt van de overval, kan bevestigen dat hun onderzoek deden op het Leidse bedrijventerrein op woensdag. “In verband met een lopend onderzoek’, aldus de woordvoerder van de Amsterdamse politie.

Ook heeft de politie tijdens de doorzoekingen een bestelbus die in het pand stond meegenomen voor verder onderzoek, te zien was dat de zijdeur van het busje was opengebroken. Ook hebben de rechercheurs diverse goederen mee genomen uit het bedrijfspand voor verder onderzoek.

Dit item is tot stand gekomen na tips via onze WhatsApp tiplijn, heeft u ook een tip? Laat het ons weten via 0626923930!

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten