Alphen aan den Rijn – Op de Steekterweg is zaterdagochtend een auto in de sloot aangetroffen. De hulpdiensten rukte groots uit.

Een vrachtwagenchauffeur zag zaterdag rond 9.45 uur de auto liggen in de sloot en alarmeerde de hulpdienste, die met o.a. twee duikteams uitrukte. Ter plaatse heeft het duikteam van Alphen een zoekslag gemaakt maar er werd niemand in en nabij de auto aangetroffen. Hierop konden de hulpdiensten concluderen dat de bestuurder gevlucht was na het ongeval.

Vermoedelijk lag de auto er al enige tijd, vanuit een (rijdende) personenauto was de auto nauwelijks zichtbaar. Ten tijde van het incident is de Steekterweg tussen de Limes-lus en de Oostgouweweg afgesloten.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten