Reeuwijk – Zaterdagmiddag werden en hulpdiensten opgeroepen voor een aanrijding op de Reeuwijkse Randweg in Reeuwijk.

Ter plaatse had er een aanrijding plaatsgevonden tussen drie voertuigen, waarvan de laatste vermoedelijk te laat was met remmen. De bestuurster van het achterste voertuig is nagekeken in de ambulance en vervoerd naar een ziekenhuis. Een berger heeft de achterste twee voertuigen meegenomen.

Foto’s: Jasper van Reenen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten