Veel rook door brandende droger in Boskoop

BOSKOOP – Op zondagmiddag is de wasdroger in brand gevlogen. Dit gebeurde aan de Reinette in Boskoop en ging gepaard met veel rookontwikkeling.

De droger stond in de berging van een woning. De brandweer was snel ter plaatse en had de situatie snel onder controle. Wel moesten er nog twee bewoners gecontroleerd worden door ambulancepersoneel. Zij hoefden echter niet mee naar het ziekenhuis.

De brandweer heeft op het dak nog een controle uitgevoerd met de warmtebeeldcamera, evenals nog een controle bij de buren. Echter bleek er verder geen gevaar te zijn. De schade bleek ook voornamelijk beperkt tot “de was”. Salvage is nog ter plaatse gekomen om de schade in kaart te brengen.

Foto’s: Rens den Oude & Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten