BOSKOOP – Op zondagmiddag is de wasdroger in brand gevlogen. Dit gebeurde aan de Reinette in Boskoop en ging gepaard met veel rookontwikkeling.

De droger stond in de berging van een woning. De brandweer was snel ter plaatse en had de situatie snel onder controle. Wel moesten er nog twee bewoners gecontroleerd worden door ambulancepersoneel. Zij hoefden echter niet mee naar het ziekenhuis.

De brandweer heeft op het dak nog een controle uitgevoerd met de warmtebeeldcamera, evenals nog een controle bij de buren. Echter bleek er verder geen gevaar te zijn. De schade bleek ook voornamelijk beperkt tot “de was”. Salvage is nog ter plaatse gekomen om de schade in kaart te brengen.

Foto’s: Rens den Oude & Rob de Jong

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten