ZOETERWOUDE – Op maandagmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de rotonde Hoge Rijndijk / Burg. Smeetsweg. Hierbij kwamen een bestelbus en een fietser met elkaar in botsing.

De fietser, gebruikmakend van de elektrische fiets, raakte ernstig gewond bij het ongeval. Om die reden werd ook het MMT opgeroepen, maar eenmaal boven de locatie maakte de lifeliner rechtsomkeer. De man is wel met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De Burg. Smeetsweg was enige tijd afgesloten richting de N11.

Foto’s: Josh Walet

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten