Leiden – Meer dan honderd tractoren stonden maandagavond in de Leidse binnenstad bij het politiebureau aan de Langegracht. De boeren waren boos en wilde aangifte doen tegen Minister Carola Schouten van Landbouw.

Namens ongeveer 50 boeren deed Melkveehouder Wilbert van der Post aangifte van dierenmishandeling tegen de Minister. Het eiwitgehalte in het veevoer moet verlaagd worden, volgens de boeren is dat niet goed voor de dieren.

Honderdzes tractoren stonden opgesteld voor het Leidse politiebureau aan de Langegracht in Leiden, deze weg was uiteraard afgesloten vanwege de protest actie. Nadat de aangifte was gedaan gingen de boeren weer huiswaarts.

Foto’s Josh Walet, Wouter Hoeben en Rens den Oude

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten