BODEGRAVEN – Een zoektocht op maandagochtend heeft geleid tot de ontmanteling van een wietplantage. De politie had een tip gekregen dat er op het bedrijventerrein Rijnhoek in Bodegraven een hennepkwekerij zou zijn. Deze werd uiteindelijk gevonden op de Tjalk.

De zoektocht zou rond 9 uur ‘s ochtends begonnen zijn, waar de kwekerij pas rond 14.00 uur werd gevonden. Ook de hulp van de brandweer werd nog ingeroepen, om de daken te inspecteren. Nadat de plantjes waren gevonden, zijn ze ter plaatse vernietigd. De politie zal verder onderzoek doen in deze zaak.

Foto’s: Josh Walet

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten