MOORDRECHT – Op dinsdagavond is er een ongeval gebeurd op de A20 ter hoogte van toerit Moordrecht. Het gevolg was dat de gehele rijbaan richting Rotterdam werd afgesloten.

In totaal waren er twee voertuigen betrokken bij het ongeval. Her en der stopten getuigen en mensen die eerste hulp verleenden. De bestuurder van een bestelbusje besloot zelfs te keren om te helpen. Er bleken in totaal drie mensen hulp nodig te hebben. Zij zijn door de medewerkers van de ambulancedienst uit de donkere auto geholpen en allemaal de ambulance in begeleid. Van hen moesten er twee naar het ziekenhuis; de derde, de bestuurder, bleek niet dusdanig gewond dat hij ook mee moest. De bestuurder van het andere voertuig bleef ongedeerd.

Het verkeer wat achter het ongeval stil kwam te staan, moest achteruit om vervolgens de weg te verlaten via de afrit van Moordrecht. Een berger heeft beide voertuigen meegenomen, terwijl een ander bedrijf de weg heeft schoongemaakt. Het heeft enkele uren geduurd voordat de weg weer open ging. De oorzaak van het ongeval is onbekend.

Foto’s: Rob de Jong

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten