Auto komt in de sloot terecht in Alphen

ALPHEN AAN DEN RIJN – Aan het einde van de ochtend is er een auto met de voorkant in de sloot terechtgekomen aan de Chopinsingel in Alphen.

Aanvankelijk was er nog enige verwarring waar het voorval had plaatsgevonden: in eerste instantie werd er een melding gedaan van een persoon te water aan de Herenhof. Gelukkig werd al snel duidelijk dat het dus om de Chopinsingel ging. De bestuurster kwam gelukkig met de schrik vrij. Hoe het voorval precies kon gebeuren, is nog onbekend. Er wordt vermoed dat de vrouw wilde keren.

Foto’s: Josh Walet

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten