GOUDA – Op vrijdagavond is er een ongeval gebeurd op de N207 bij Gouda. Als gevolg van het ongeval raakte één voertuig van de weg en kwam halverwege de dijk terecht.

Ook werd de weg afgesloten; het verkeer vanuit en naar de Krimpenerwaard moest door Gouda heen rijden. De ambulancedienst heeft meerdere personen gecontroleerd, maar niemand hoefde naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval kon gebeuren, is onbekend.

Foto’s: Thomas van Kekem

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten