Scooterrijder gewond na aanrijding in Alphen

Alphen aan den Rijn – De bestuurster van een scooter is vrijdagavond gewond geraakt na een botsing met een personenauto. Dit gebeurde op de rotonde van de A. van Leeuwenhoekweg en de Flemingweg.

Rond 20.50 gebeurde de aanrijding op de rotonde.  Vermoedelijk zag de automobilist de scooter te laat vanwege de laagstaande zon. De scooterrijdster raakte hierbij flink gewond. Ze is gestabiliseerd en vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd.

De van Leeuwenhoekweg is enige tijd dicht geweest vanwege het politie onderzoek.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten