Gewonde bij aanrijding met meerdere voertuigen in Gouda

Gouda – Vrijdagavond werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval met meerdere voertuigen op de kruising Wachtelstraat met de Prins Hendrikstraat.

Ter plaatse had de personenauto de taxibus over het hooft gezien toen deze de Wachtelstraat wilde oprijden. De taxibus probeerde het ongeval nog te voorkomen door weg te sturen, maar een flinke botsing kon niet worden voorkomen.

De ter plaatse gekomen ambulancedienst heeft èèn persoon met onbekend letsel meegenomen naar het ziekenhuis. Een berger is ter plaatse gekomen om de voertuigen mee te nemen.

Foto’s: Jasper van Reenen

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten