WADDINXVEEN – Op zaterdagavond werd de brandweer van post Gouda gealarmeerd voor een buitenbrand bij de N207 in Waddinxveen. Nabij de rotonde met de N452 bleek er rook van hooibalen te komen.

De brandweer heeft een straal lage druk ingezet waardoor de rook al snel minder werd. Vervolgens heeft men de balen nog uit elkaar getrokken en is er ook met behulp van een fognail ook van binnenuit geblust. Het gemotoriseerde verkeer ondervond geen hinder van het voorval; dit was wel het geval voor de gebruikers van het fietspad. Waarschijnlijk is broei in de balen de oorzaak van het brandje.

Foto’s: Rob de Jong

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten