BODEGRAVEN – Op maandagmiddag is er een auto in de sloot beland. Dit gebeurde aan de Noordstraat in Bodegraven.

Volgens getuige(n) zou de vrouw tijdens het nemen van een bocht een paaltje hebben geraakt en vervolgens de macht over het stuur verloren zijn. Het resultaat was een landing in de sloot. Gelukkig bleef de vrouw ongedeerd. Een berger heeft de auto uit de sloot getakeld.

Foto’s: Jippe Groenendijk

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten