WADDINXVEEN – Een autorit bij Waddinxveen eindigde maandagmiddag op een wel heel bijzondere plek. Een vrouw belandde met haar voertuig in het weiland tussen de schapen.

Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurster van de weg, kruiste het fietspad en kwam vervolgens in het weiland uit. De vrouw en de schapen raakten niet gewond door het ongeval. Gelukkig werd er ook geen fietser geraakt. Een berger heeft de auto meegenomen. Het hek bleef grotendeels heel waardoor de schapen niet zouden kunnen ontsnappen.

Foto’s: Rob de Jong

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten