Ritje eindigt in het weiland bij Waddinxveen

WADDINXVEEN – Een autorit bij Waddinxveen eindigde maandagmiddag op een wel heel bijzondere plek. Een vrouw belandde met haar voertuig in het weiland tussen de schapen.

Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurster van de weg, kruiste het fietspad en kwam vervolgens in het weiland uit. De vrouw en de schapen raakten niet gewond door het ongeval. Gelukkig werd er ook geen fietser geraakt. Een berger heeft de auto meegenomen. Het hek bleef grotendeels heel waardoor de schapen niet zouden kunnen ontsnappen.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten