Leiderdorp – Op de de N446 bij Leiderdorp heeft dinsdagmiddag een eenzijdig ongeval plaats gevonden. Niemand raakte hierbij gewond.

Even na 12.00 uur klapte een automobilist op een vangrail van het viaduct over de A4. Politie, brandweer en ambulance kwamen ter plaatse. De inzittende is onderzocht maar bleek niet gewond te zijn. Een berger is later ter plaatse gekomen om de auto af te slepen.

Tijdens de afhandeling van het incident was er één rijstrook afgesloten.

Foto’s Jelle Corstens

Klik hier voor de website van Avilet

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten