ALPHEN AAN DEN RIJN – Op woensdagmiddag werden de brandweerposten van Alphen en Woubrugge gealarmeerd voor een industriebrand op de Kalkovenweg in Alphen. Al snel bleek dit adres niet te kloppen, de brand bleek op de Bronsweg te zijn.

Ook bleek het geen gebouwbrand te zijn, maar om een container waarvan de inhoud brandde. De inhoud bestond uit bedrijfsafval. De brand ging gepaard met een flinke rookontwikkeling. Er werd een direct een blussing ingezet en de situatie was snel onder controle en er werd o.a. schuim ingezet. Na het nablussen kon men terug naar de kazerne. De oorzaak van de brand is onbekend.

Foto’s: Josh Walet

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten