Busje belandt in het riet vanaf de N207 bij Gouderak

GOUDERAK – Op de N207 tussen Stolwijkersluis en Gouderak is op vrijdagavond een auto van de weg geraakt en in het riet beland.

Ook de brandweer werd opgeroepen, maar heeft alleen wat hand- en spandiensten verricht, ook in afwachting van de ambulance. Tot die tijd werd de nek van de bestuurster stabiel gehouden. Na het onderzoek in de ambulance bleek echter dat de vrouw niet naar het ziekenhuis hoefde. Als gevolg van het ongeval werd de complete weg afgesloten. Hoe het eenzijdige ongeval kon gebeuren, is onbekend. Een berger heeft het voertuig meegenomen.

Foto’s: Thomas van Kekem

Klik hier voor de website van Avilet

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten