Auto komt tot stilstand tegen woning na achtervolging, inzittenden slaan op de vlucht

ALPHEN AAN DEN RIJN – Op zaterdagavond kreeg in Alphen een auto een stopteken van de politie. De bestuurder besloot echter dit stopteken te negeren en ging ervandoor, dit resulteerde in een wilde achtervolging door de wijken het ‘Rooie dorp’ en het ‘Groene Dorp’.

Op het Groenewerk kwam het voertuig tegen een woning tot stilstand. Hierop zetten de drie inzittenden het op een lopen en werd er een zoektocht op touw gezet. In de omgeving zochten vele politie-eenheden, ondersteund door de politiehelikopter, naar de drie verdachten.

De politie kon, omdat zij hun herkende, twee van de drie personen aanhouden. De bestuurder was volgens de politie niet in het bezit van een rijbewijs. De schade aan de woning valt gelukkig mee, de auto is door een politieberger meegenomen.

Dit item is tot stand gekomen na tips via onze WhatsApp tiplijn. Heeft u ook een tip? Laat het ons weten via 0626923930!

Foto’s: Josh Walet

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten