HAASTRECHT – Op zondagmiddag werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een incident op de N228 nabij Gouda. Ook het MMT met de lifeliner kwam hiervoor ter plaatse.

Op het gedeelte tussen Stolwijkersluis en Goverwelle was een wielrenner door nog onbekende oorzaak ten val gekomen. Hij is door het medische personeel gereanimeerd. Vervolgens is hij onder begeleiding van de MMT-arts en politiemotoren naar het Erasmus MC vervoerd. Als gevolg van het incident werd de weg compleet afgesloten. Wat er precies is gebeurd, is nog onbekend.

Foto’s: Thomas van Kekem, Jippe Groenendijk & Rens den Oude

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten