Twee gewonden na ongeval met drie voertuigen in Voorschoten

VOORSCHOTEN – Op zondagmiddag is er een ongeval gebeurd op de Voorschoterweg in Voorschoten. Hierbij waren in totaal drie voertuigen betrokken.

Er kwamen drie ambulances ter plaatse en in elk van hen werd iemand gecontroleerd. Uiteindelijk zijn er twee personen naar het ziekenhuis vervoerd. Ook de brandweer werd opgeroepen, maar er zat niemand bekneld. Wel zijn er korrels over een gelekte vloeistof gestrooid. Als gevolg van het ongeval werd één rijbaan afgesloten. Alle auto’s zijn meegenomen door bergers. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is onbekend.

Foto’s: Jelle Corstens & Wouter Hoeben

Klik hier voor de website van Avilet

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten