Alphen aan den Rijn – De brandweer is zondagochtend vroeg uitgerukt voor een melding van een mogelijk persoon te water. Langs de Max Euwesingel werden schoenen en een broek gevonden.

Even na 6.00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd, vanwege het grote zoekgebied werd er opgeschaald naar ‘middel duikalarm’ en kwam er een tweede duikteam vanuit Ter Aar ter plaatse. Twee duikteams hebben het water afgezocht maar konden niemand vinden. Een buurtbewoner kon aantonen met zijn ‘slimme deurbel’ (deurbel met camera) dat er niemand te water was geraakt en dat de kleding door iemand was verloren en niet bewust was achter gelaten, aldus de een woordvoerder van de brandweer.

Nadat de hulpdiensten hier achter kwamen kon alles weer retour.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten