Bouwvakker zwaargewond na incident op bouwplaats, Vrije Nesse Bodegraven

Bodegraven – Een bouwvakker raakte vanochtend ernstig gewond bij een incident op een bouwplaats aan de Vrije Nesse in Bodegraven.

Omdat de bouwvakker dusdanig gewond was geraakt, is onder andere het MMT met de traumahelikopter ingevlogen voor medische hulp. De traumahelikopter is geland op een speelveld in de buurt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd, onder begeleiding van de trauma-arts. Wat er precies gebeurd is, is onbekend. Mogelijk zal de I-SZW een onderzoek in gaan stellen.

Foto’s Jippe Groenendijk en Rens den Oude

Klik hier voor de website van Avilet

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten