Leiden – In de meterkast van een hotel aan de Bargelaan in Leiden is vanmiddag brand ontstaan. Er werd hierbij opgeschaald naar middelbrand.

De brand betrof zich op de 11e etage, in het welnesscentrum van het hotel. De brand was snel onder controle. De brandweer heeft hierna metingen verricht, dit om uit te sluiten of het veilig was voor de hotelgasten om terug te gaan naar hun kamer. Het welness gedeelte blijft de rest van de dag dicht meldt de woordvoerder van der brandweer.

Salvage heeft de schade geïnventariseerd.

Foto’s: Ingezonden

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten