KNRM en andere hulpdiensten druk op strand bij Noordwijk

NOORDWIJK – Op maandag hadden de hulpdiensten de handen vol aan meerdere incidenten in de omgeving van het strand van Noordwijk. Politie, ambulance en KNRM hadden meerdere meldingen.

Zo was er onder andere een zoektocht naar een verwarde man, maar nadat deze gevonden was door de hulpdiensten is hij naar het ziekenhuis vervoerd. Ook was er nog een melding dat ongeveer 2,5 km uit de kust was een kitesurfer in problemen gekomen. Ook een andere watersporter zou in de problemen zijn geraakt. Voor die laatste rukte de KNRM  uit, voor de kitesurfer ging de Noordwijkse Reddingsbrigade het water op. Beide organisaties kwamen terug zonder de watersporters, waaruit blijkt dat men toch niet in de problemen was gekomen. Al met al was het drukke boel op het Noordwijkse strand.

Foto’s: Menno Plug

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten