4-jarig jongetje verdronken in de Zegerplas in Alphen

Alphen aan den Rijn – Dinsdagmiddag is een 4-jarig jongetje in het water gevonden bij de Zegerplas in Alphen aan den Rijn. De hulpdiensten rukte massaal uit.

Het incident gebeurde rond 15.30 op het Zegerstrand. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen was het kindje door omstanders al uit het water gehaald en was de reanimatie gestart. Het 4-jarige slachtoffertje werd hierna vervoerd naar het ziekenhuis. Ondanks alle levensreddende handelingen is hij daarna in het ziekenhuis overleden.

De politie probeert de exacte toedracht van hoe het jongetje in het water is geraakt te achterhalen.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

Klik hier voor de website van Avilet

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten