WADDINXVEEN – Tijdens de avondspits van donderdag heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Kanaaldijk in Waddinxveen. Bij de kruising met Apollolaan kwamen een auto en een motor met elkaar in botsing.

Als gevolg van het ongeval raakte de motorrijder, die van achteren werd aangetikt door de auto, gewond. Hij is eerst enige tijd op straat behandeld, waarna hij de ambulance in werd geholpen en vervolgens is hij vervoerd. Eén voorsorteer vak, richting de Maximatunnel, was gestremd. Hierdoor ontstond er verkeershinder vanaf de rotonde met de Kouwe Hoek. De politie heeft ten tijde van het afhandelen van het ongeval het verkeer op de kruising geregeld. De bestuurster van de auto kwam met de schrik vrij.

Foto’s: Rob de Jong

Klik hier voor de website van Avilet

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten