Motorrijder gewond na ongeval met auto in Waddinxveen

WADDINXVEEN – Tijdens de avondspits van donderdag heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Kanaaldijk in Waddinxveen. Bij de kruising met Apollolaan kwamen een auto en een motor met elkaar in botsing.

Als gevolg van het ongeval raakte de motorrijder, die van achteren werd aangetikt door de auto, gewond. Hij is eerst enige tijd op straat behandeld, waarna hij de ambulance in werd geholpen en vervolgens is hij vervoerd. Eén voorsorteer vak, richting de Maximatunnel, was gestremd. Hierdoor ontstond er verkeershinder vanaf de rotonde met de Kouwe Hoek. De politie heeft ten tijde van het afhandelen van het ongeval het verkeer op de kruising geregeld. De bestuurster van de auto kwam met de schrik vrij.

Foto’s: Rob de Jong

Klik hier voor de website van Avilet

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten