Auto deels in de sloot na raken van schrikblok in Nieuwerbrug

NIEUWERBRUG – Op zondagochtend is er een auto met de voorkant in de sloot terechtgekomen. Dit gebeurde nadat het voertuig een schrikblok had geraakt.

De vrouw was vrij snel op het droge en de brandweer heeft zich over het slachtoffer ontfermd in afwachting van de ambulance. Toen die laatste ter plaatse was, is de vrouw gecontroleerd, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. Hoe het (eenzijdige) ongeval kon gebeuren, is onbekend. Een berger heeft de auto meegenomen.

Foto’: Josh Walet

Klik hier voor de website van Avilet

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten