Overleden persoon aangetroffen in Leimuiden

LEIMUIDEN – Op zondagochtend is er op een bedrijventerrein aan de Tuinderij in Leimuiden een overleden man aangetroffen.

De politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan bij het pand, waar de man in/bij de deuropening werd aangetroffen. Later liet zij weten dat er geen sprake zou zijn van een misdrijf. Meer informatie ontbreekt nog op dit moment.

Foto’s: Josh Walet

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten