Brommerrijder gewond na ongeval met auto in Noordwijk

NOORDWIJK – Op maandagavond is er een ongeval gebeurd op de Schiestraat in Noordwijk. Een auto en een brommer klapten hier op elkaar.

Als gevolg van het ongeval raakte de brommerrijder dusdanig gewond, dat hij na een controle in de ambulance ook naar het ziekenhuis is vervoerd. De bestuurder kwam met de schrik vrij, maar de auto had wel forse schade en moest door een berger worden opgehaald. De oorzaak van het ongeval is onbekend. De weg was tijdelijk dicht na het ongeval.

Foto’s: Menno Plug

Klik hier voor de website van Avilet

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten