Twee personen gewond na explosie op boot in Leimuiden

LEIMUIDEN – Op maandagmiddag heeft er een explosie plaatsgevonden op een boot bij de Westeinderplassen, nabij de Herenweg, in Leimuiden. Hierbij zijn twee personen gewond geraakt.

Er brak gelukkig geen brand uit na de ontploffing. Beide slachtoffers zijn door ambulances naar het VUMC in Amsterdam vervoerd. De eigenaar van de boot was aan het sleutelen aan de motor toen het incident plaatsvond. Dit is vermoedelijk de oorzaak van het incident. De boot liep flinke schade op.

Foto’s: Marco Carels

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten