Zwangere vrouw met opzet aangereden op de A20 bij Moordrecht

MOORDRECHT – Een man zou asociaal over de A20 bij Moordrecht hebben gereden. Een zwangere vrouw wist deze net te ontwijken en is de vluchtstrook op gegaan, waar de man haar met opzet aangereden zou hebben.

De man is daarna uitgestapt, schold haar uit, maar rekende er niet op dat in de auto achter de vrouw haar man en broer zaten. Hierop vluchtte de man, met het broertje erachteraan. De politie kon later melden dat de man was aangehouden. De man verklaarde dat hij zich bedreigd voelde en om die reden was gevlucht.

De vrouw is gewond geraakt aan haar enkel en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Klik hier voor de website van Avilet

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten